Wij zijn open op afspraak

Over ons

Elke autoliefhebber verdient het om in zijn of haar droomauto te rijden. Ongeacht prijsklasse of type merk. Landsgrenzen horen geen beperkingen te vormen voor het kopen van je favoriete auto. Met die gedachte is Car Relief opgericht.

Eigenaar Rutger van Beek is zijn hele leven al een autofanaat. Op jonge leeftijd wist hij dat zijn toekomst in de autowereld lag. Rutger studeerde aan de bekende IVA Business School. Tijdens zijn opleiding deed hij werkervaring op bij meerdere grote autodealers. Na jaren auto’s te hebben verkocht, was de tijd rijp om zijn eigen bedrijf te beginnen.

 “Er is een kenniskloof tussen consumenten en handelaren”, legt Rutger uit. “Klanten zijn vaak onwetend, terwijl een autodealer over alle kennis beschikt. Vaak betalen klanten dus een te hoge prijs, omdat ze niet op de hoogte zijn van prijzen en marges. Daar maak ik verandering in.”

Voor Rutger is de missie van zijn bedrijf helder. Elke klant hoort in een auto te rijden die hij of zij wil. Ongeacht waar deze zich bevindt in de wereld. Staat een auto te koop aangeboden in het Midden-Oosten? Of moet een auto uit Amerika komen? Car Relief reist persoonlijk de wereld over om de beste auto’s op de kop te tikken. Met blije klanten als gevolg.