Wij zijn gesloten

Financial en Operational
Lease

Een groot bedrag neerleggen voor een nieuwe auto is niet altijd makkelijk. Gelukkig zijn er altijd mogelijkheden. Een nieuwe auto financieren is de normaalste zaak van de wereld. Je betaalt een vast bedrag per maand zodat je zorgeloos de weg op kan. Car Relief heeft goede contacten met meerdere leasemaatschappijen. We kijken eerst naar de auto die je wilt. Vervolgens zoeken we een gepast contract.

Auto financieren

Of je nu een particuliere of zakelijke rijder bent, je kunt je nieuwe auto laten financieren. Kies je voor financial lease, dan betaal je de auto af. Na afronding van het contract is de auto van jou. Verder regel je zelf je autoverzekering en wegenbelasting. Neem je een operational leasecontract, dan blijft de auto van de leasemaatschappij. Wel zitten kosten als wegenbelasting en je autoverzekering in de leaseprijs opgenomen.

Buitenlandse auto’s

Heb je een auto in het buitenland gezien? Ook dan is deze via een leasecontract te financieren. Auto’s uit het buitenland naar Nederland halen, is immers iets dat wij met regelmaat doen. Zodra je nieuwe auto op Nederlandse bodem staat, kunnen we deze laten financieren door een leasemaatschappij. Wij importeren de auto en leggen een paar opties aan je voor. Samen kijken we naar de meest voordelige oplossing.