Wij zijn gesloten

In- en verkoop

Heb je plannen om je auto te verkopen? Car Relief is altijd op zoek naar auto’s die aantrekkelijk zijn voor de markt. Over het algemeen zijn dat auto’s in het hogere segment, die enkele jaren oud zijn. Heb je een interessante auto die je wilt verkopen en heb je geen zin in rompslomp of lang wachten? Kom dan gerust eens langs. Na een inspectie van de auto zorgen we voor een taxatie en krijg je een reëel bod. Als we het eens zijn, kunnen we de auto direct overnemen. Geen lange wachttijden, een goede prijs en uitstekende service: dát is Car Relief!

Verkopen op een andere manier

Een andere mogelijkheid is dat we de auto voor je gaan verkopen, terwijl je er gewoon in kunt blijven rijden. In dat geval maken we professionele foto’s, met bijpassende beschrijving. Vervolgens plaatsen we de auto op onze website en in overleg ook op andere sites. Pas als een serieuze koper zich aandient, nemen we contact op en kun je de auto mogelijk even niet gebruiken.

Onze showroom

Ben je juist zelf op zoek naar een fraaie occasion? Loop dan eens binnen in onze showroom. We hebben altijd wel een aantal mooie modellen staan. Bekijk hier ons huidige assortiment. Onze auto’s zijn stuk voor stuk scherp geprijsd en altijd met compleet inspectierapport. Zo kom je bij Car Relief nooit voor verrassingen te staan. Ook na je aankoop zijn we je graag van dienst. Uiteraard als er iets niet naar wens is (al komt dat zelden voor), maar ook voor periodieke onderhoudsbeurten, APK of reparaties. Staat je droomauto niet in onze showroom? Plaats dan een zoekopdracht. Jij zoekt, wij vinden!