Wij zijn gesloten

Snel van je auto af

Een auto te koop zetten vraagt tijd, geduld en inspanning. Het liefst wil je jouw auto snel verkocht hebben, maar wel tegen een goede prijs. En steeds potentiële kopers aan je deur te woord staan, dat kost tijd. Als verkoper kan het zijn dat je flink wat gesprekken voor je deur moet hebben.

Een auto verkopen zou makkelijk en simpel zijn. Daarom biedt Car Relief jouw auto namens jou te koop aan. Zonder gedoe en voor een goede prijs.

Hogere verkoopprijzen

Eén ding is zeker. Bij Car Relief krijg je een eerlijke verkoopprijs voor je auto. We kopen jouw auto niet over, maar bieden deze namens jou te koop aan. We plaatsen de auto hier op onze website en onderhouden het contact met klanten. Zo heb jij geen omkijken naar gesprekken met potentiële kopers.

Auto’s verkopen is wat we bij Car Relief dagelijks doen, dus wij nemen dit graag van je over. Je krijgt een goede prijs voor je auto. Wij nemen het verkoopproces volledig uit handen. Zo heb jij geen omkijken naar het verkopen van je auto en doen wij waar we goed in zijn.

Totaalpakket

Jouw auto komt bij ons op locatie te staan. Wij zorgen ervoor dat deze in de mooiste staat wordt aangeboden. Mooi gepoetst en indien gewenst met een onderhoudsbeurt. Voor het verkopen van jouw auto rekenen we een vast bedrag van €1500,-. Deze bijdrage houden we in van het verkoopbedrag, op het moment dat we je auto verkopen.

Wil je meteen en snel van je auto af? Car Relief koopt je auto net zo graag van je over. Ook dan geven we je een eerlijke prijs, zodat je meteen op een nieuw voertuig kan overstappen. Kijk dan meteen bij ons in de showroom, want ons aanbod is enorm.