Wij zijn open op afspraak

Buitenlandse auto’s

Als autoliefhebber wil jij je niet laten beperken tot de Nederlandse markt. Heb jij je droomauto in het buitenland gevonden, of ben je specifiek op zoek naar een model? Maak je geen zorgen. Car Relief heeft een wereldwijd groot netwerk. Wij halen jouw auto naar Nederland. Of je nu zelf een mooi model hebt gezien, of ons een auto laat zoeken: Car Relief zorgt dat jouw nieuwe auto binnen no-time voor je deur staat.

Droomauto importeren

Een auto uit het buitenland halen kan een uitdaging zijn. Voor veel particulieren komen er flink wat stappen om de hoek kijken. Een importkeuring, BPM, invoerrechten, registratie: zomaar een paar van de zaken die geregeld moeten worden. Moet jij je hierdoor laten beperken? Wij vinden van niet. Jij wil een mooie auto, wij regelen het voor je. Bij Car-Relief nemen we het hele pakket uit handen. We zorgen er persoonlijk voor dat jouw auto naar Nederland komt.

Onze service

Bij Car Relief importeren we met regelmaat auto’s. We gaan zelf de grens over en halen de mooiste modellen naar Nederland. En dan hebben we het niet over een dagje op en neer naar Duitsland. Ons netwerk is groter dan dat. We zijn regelmatig te vinden in de VS, in Zweden en in Dubai. Geen continent is ons te ver weg. Voor ons is het vrij simpel: elke autoliefhebber heeft recht op zijn of haar droomauto. We denken actief mee met jouw wensen. Ook als je een auto in het buitenland hebt gevonden, kan het zijn dat wij voor je verder zoeken. Want waarom zou je teveel betalen, als wij een betere deal voor je kunnen krijgen?